Ini 7 Kelebihan Buat Duit Dengan Bisnes Travel

Tak Ramai yang tahu kelebihan buat duit dengan bisnes travel ini. Ramai yang hadir untuk buat duit dengan bisnes travel ini dengan latar belakang yang pelbagai. Jadi disini saya kongsikan semula kelebihan buat duit dengan bisnes travel.

1. TIADA STOCK

Bisnes travel adalah bisnes berasaskan servis. Bila sebut berkenaan servis maka kita tidak perlu untuk modal besar untuk beli stock pertama. Jadi ada beberapa perkara yang kita boleh jimat antara kos pengambilan barang atau pun modal permulaan beli stock untuk simpan. Selain kita tak perlu cari pengilang untuk siapkan produk kita dan kita tak perlu untuk buat kerja-kerja produksi.

2. TIDAK PERLU RUANG UNTUK SIMPAN
Dah memang industri ini tidak perlu stock jadi sama sekali tidak memerlukan ruang. Selain kita juga tak perlu alatan yang mahal untuk penyimpanan barang seperti Peti Ais, Chiller atau apa saja alatan elektrik untuk penyimpanan produk.  Selain tiada ruang penyimpanan khusus diperlukan seperti store, warehouse, rak, dan kita tak perlu risau stock tak habis dan perlukan ruang bawah katil untuk simpan produk tak laku. hehe

3. TAK PERLU POS/KURIER

Bukan saja kos pengambilan tak ada malah kita juga tidak perlu kos penghantaran. Secara total anda tidak perlu hadap proses isi borang, beratur panjang untuk setiap penjual yang dilakukan. Dalam bisnes travel ini semua hanya secara online.

4. FLEXIBLELITI

Kita boleh pilih nak kerja di rumah atau nak buka pejabat. Kita boleh pilih nak buat di starbuck atau nak lepak mamak. Kita boleh pilih nak buat kerja tepi kolam dekat hotel atau tepi bilik air rumah kita sendiri. Kita boleh buat selagi mana kita masih boleh akses internet.

5. GLOBAL

Bisnes travel adalah bisnes global. Dari benua Asia sampai ke benua Eropah sambung ke benua Amerika semula pun kita boleh masuk kalau kita tahu cara. Pontensi untuk dapat income dalam dollar itu memang ada dalam industri. Mahu atau mahu saja.

6. TRAVELLING

Buat bisnes travel kalau tak pergi travel rugilah kan… Jadi peluang untuk kita travel itu sangat-sangat tinggi. Duit kita buat, travel PERCUMA pun boleh dapat. Ok ke ok…? Keee Ok sangat?

7. MOBILITI

Cukup ada sebiji laptop & telefon serta rangkaian internet. Kita dah boleh mula boleh buat duit dengan bisnes travel. Student, suri rumah, orang bekerja, nak buat part time, nak buat full time boleh tiada masalah. Yang penting minat. Ada minat lagi laju boleh buat duit dengan industri ini.

Penting ke nak kena tahu kelebihan apa ni semua?

Penting tuan puan.. Kita selalu abaikan untuk ambil tahu kelebihan sesuatu hinggakan kita tak dapat membezakan mana peluang dan yang mana bukan. Lebih teruk lagi kadang sebab kita abaikan point kelebihan ini sampai kita tak perasan itu adalah sebuah peluang untuk kita.

Ada banyak lagi kelebihan dalam industri travel dan tak nafi ada juga kelemahan dalam industri ini (part ni ramai nak sorok). Untuk kelemahan saya akan kongsikan dalam satu sesi khas beserta cara nak atasi kelemahan ini. Saya akan kongsikan dalam sesi perkongsian “Home Bisnes Travel” pada 22 feb ini nanti.

Part yang saya rasa esklusif dan penting bagi mereka yang serius nak buat bisnes ini. Agar kita boleh hidu kelak yang mana satu peluang dan yang mana satu ancaman.

Kalau anda serius nak buiat duit dengan bisnes travel anda adalah insan yang perlu hadir sesi perkongsian ini. Sebab lepas ini ada kebarangkalian saya tidak bukak lagi perkongsian macam ni dengan harga yang seperti ini. Kalau nak beli je lah ebook..

Berminat boleh lock&commit date 22hb Feb (sabtu) ini. Kemudian register dengan klik link dibawah.

[button-green url=”http://bisnestravel.com/bengkel/” target=”_self” position=”left”]KLIK UNTUK REGISTER[/button-green]

 

 

Tunggu dulu… Untuk 20 orang pertam untuk 20 orang pertama saya akan berikan hadiah misteri bernilai RM197. Hadiah ini akan bantu untuk boleh terus bergerak sebaik saja sesi ini selesai.

 

p/s: Ok boleh terus register jika berminat. Klik butang di atas atau klik disini.

 

Nak belajar lebih lagi pasal buat duit dengan bisnes travel? Join telegram kami dengan klik disini

Leave a Comment