BISNESTRAVEL.COM

Ketahui Rahsia Bagaimana Bina Bisnes Travel Sendiri Bermula Dari Rumah Dengan Pendapatan 4 Angka Sebulan

Ramai yang tercari-cari bagaimana mahu bina pendapatan sampingan yang tidak memerlukan modal yang besar. Ada yang sedar namun ada juga yang tidak tahu langsung industri travel ini antara industri ‘Lubuk’ pendapatan yang lumayan di Malaysia

Ketahui Rahsia Bagaimana Bina Bisnes Travel Sendiri Bermula Dari Rumah Dengan Pendapatan 4 Angka sebulan

Ramai yang tercari-cari bagaimana mahu bina pendapatan sampingan yang tidak memerlukan modal yang besar. Ada yang sedar namun ada juga yang tidak tahu langsung industri travel antara cabang pendapatan yang lumayan di Malaysia

Play Video

Siapa yang wajib datang?

Peluang Bisnes Ini Untuk Anda!

Apa Yang Bakal Saya Kongsikan?

PELUANG DALAM INDUSTRI BISNES TRAVEL

Ramai yang tidak tahu industri ini mempunyai peluang sehinga berbillion ringgit dan bagaimana anda boleh masuk sekali untuk bina pendapatan dalam industri ini.

MACAM MANA STEP PERTAMA UNTUK BERMULA?

Langkah pertama ini adalah langkah yang ramai antara kita yang gagal. Saya akan kongsikan strategi saya bagaimana saya melangkah masuk ke dalam industri ini bermula dari rumah dan mencari pelanggan pertama melalui channel offline dan kemudian masuk ke channel online.

CARA CLOSE SALE?

Part paling kritikal dalam apa jua industri. Apa yang berbezanya jual benda fizikal yang boleh di pegang dan boleh dilihat tak sama seperti jual benda yang tak dapat dilihat seperti pakej percutian. Apa yang anda perlu tahu dan apa yang anda perlu buat akan kami kongsikan.

TEKNIK MEMILIH NICHE YANG BETUL?

Industri bisnes travel ini sangat luas. Kita tak mampu pun untuk buat semua. Sekiranya kita mampu sekalipun maka kita terpaksa berhempas pulas mempelajari banyak perkara. Jadi saya akan kongsikan niche yang betul untuk anda buat duit

BAGAIMANA DAPATKAN 10 PELANGGAN PERTAMA

10 pelanggan penting agar kita boleh nampak flow selain sebagai momentum dan juga milleage kita sebagai permulaan agar kita mampu bergerak lebih jauh ke depan. Kami akan kongsikan cara bagaimana untuk dapatkan 10 pelanggan pertama.

MACAM MANA NAK URUSKAN PELANGGAN (BOOKING FLOW)

Pelanggan dah minat apa perlu buat. Bagaimana procedure seterusnya. Dan apa perlu di lakukan.

PELUANG DALAM INDUSTRI BISNES TRAVEL

Ramai yang tidak tahu fakta ini bahawa industri tourism adalah antara industri terbesar dunia. Dalam satu data statistik 2016 melaporkan nilai industri trourism bernilai lebih dari 7.6 trillion dollar.


POTENSI PENDAPATAN LUMAYAN?

Tak guna sekadar industri saja bernilai tinggi sekiranya kita tak tahu apakah potensi pendapatan yang bakal kita perolehi. Jadi kami kongsikan sekali potensi pendapatan lumayan walau hanya lakukan dari rumah.

MACAM MANA STEP PERTAMA UNTUK BERMULA?​

Langkah pertama ini adalah langkah yang ramai antara kita yang gagal. Saya akan kongsikan strategi saya bagaimana saya melangkah masuk ke dalam industri ini bermula dari rumah dan mencari pelanggan pertama.

TEKNIK MEMILIH NICHE YANG BETUL?

Industri bisnes travel ini sangat luas. Kita tak mampu pun untuk buat semua. Sekiranya kita mampu sekalipun maka kita terpaksa berhempas pulas mempelajari banyak perkara. Jadi saya akan kongsikan niche yang betul untuk anda buat duit.

BAGAIMANA DAPATKAN 10 PELANGGAN PERTAMA

10 pelanggan PERTAMA penting agar kita boleh nampak 'flow' selain sebagai momentum dan juga millage kita sebagai permulaan agar kita mampu bergerak lebih jauh ke depan. Saya akan kongsikan cara bagaimana untuk dapatkan 10 pelanggan pertama dan seterusnya. Kritikal!

MACAM MANA NAK URUSKAN PELANGGAN (BOOKING FLOW)

Pelanggan dah minat dengan pakej kita jadi apa perlu buat? Bagaimana procedure seterusnya? Dan apa perlu di lakukan? Pengurusan tempahan yang betul akan bantu kita mengurus tempahan dengan kemas dan mengesan semula tempahan pelanggan lepas. Penting!

Apa Kata Mereka Yang telah join

Play Video

Pengasas Adalusia Travel

Lihat apa review oleh CEO kepada syarikat yang tidak asing lagi oleh rakyat Malaysia untuk mereka yang mahu melakukan ibadah umrah iaitu Andalusia Travel berkenaan kelas ini.

Ex-Staff Malaysia Airline

Lihat apa kata seorang yang pernah bekerja di di syarikat penerbangan ternama di Malaysia iaitu Malaysia Airline berkenaan kelas ini.

Play Video
Play Video

Internet marketer

Sekarang mari kita dengarkan pula satu lagi review kelas ini dari seorang yang full timer internet marketer di Malaysia. 

Lecturer

Bagaimana sudut pandang seorang lecturer berkenaan kelas home bisnes travel ini. 

Play Video
Play Video

Usahawan kereta sewa

Seorang usahawan kereta sewa yang hadir dan memberikan maklum balas berkenaan kelas bengkel home bisnes travel. 

Bermula Dengan Apa Yang Ada Di Tangan?

Pilihan tiket

Jumlah tiket yang ditawarkan : 30 tiket

Harga EARLY BIRD di bawah akan tamat dalam masa:
  • 00Days
  • 00Hours
  • 00Minutes
  • 00Seconds

SOLO

RM 87 / Seorang
  • Tiket untuk 1 tempat duduk

Personal

RM87
  • Satu tempat duduk
Tiket untuk Satu tempat duduk

Tiket untuk Dua tempat duduk

 

Nota : Selepas pembayaran dibuat, detail tuan puan akan masuk ke dalam list kami secara automatik. Kami akan hubungi tuan puan untuk proses seterusnya (apabila sudah hampir dengan event nanti)

Bilangan tiket yang telah terjual 27%

Masa & Tempat

Masa

9 Pagi - 1.30 Petang

Tarikh

14 Mar 2020

Kapasiti

20 Orang peserta

Tempat

No.16A Jalan Kristal K 7/K Seksyen 7 Shah Alam
(Maps akan di share melalui apllikasi whatsapp)

Aturcara

Pendaftaran

Kelas akan bermula

Dijangka kelas tamat

Pendaftaran & Networking Session

Kelas bermula

Soal Jawab

Networking session